Weddenschap plaatsen

Het plaatsen van een weddenschap is heel eenvoudig. Bookmakers hebben over het algemeen een overzichtelijke website waar vrijwel alles voor zichzelf spreek. Het is voornamelijk belangrijk uit te zoeken op welke voetbalwedstrijden jij een weddenschap wilt plaatsen.

Hoe plaats je een voetbalweddenschap?

Zoals gezegd is het bij voetbal gokken als eerste erg belangrijk om te bepalen welke voetbalwedstrijden je wilt selecteren voor je voetbalweddenschap. Dit kan je doen naar eigen voorkeur of door de quoteringen (ook wel bekend als odds) bij een bookmaker in de gaten te houden. Quoteringen zijn waardebepalingen die een bookmaker aan een bepaalde ploeg of voorspelling geeft. Denkt de bookmaker dat deze voorspelling vrijwel zeker uitkomt, is de waardebepaling van de quotering lager t.o.v. een voorspelling die minder waarschijnlijk wordt geacht.

Dit maakt het als voetbalkenner interessant. Ben jij slimmer dan de bookmaker? Vaak weten voetbalkenners bepaalde patronen te ontdekken bij het voetbalwedden waardoor zij een kans zien en kunnen wedden op een hoge quotering. Komt jouw voorspelling vervolgens uit krijg je het ingezette bedrag maal de quotering uitbetaald. Bijvoorbeeld: 100 euro maal een quotering van x 2.50 = 250,00 euro. Het moge duidelijk zijn dat je een totale uitbetaling kunt opstrijken van maar liefst 250 euro!

Doe je dit goed, dan kan je een leuk centje bijverdienen door te gokken op voetbalwedstrijden.

Single bet & Combi-bets

Bookmakers geven je ook de mogelijkheid om met slecht 1 inzet op meerdere voetbalwedstrijden te gokken. Dit noemen ze een combi-bet. De combinatie van meerdere wedstrijden zorgt ervoor dat de quotering fors stijgt waardoor het potentiele winbedrag ook vele malen hoger wordt. Echter loop je ook meer risico! Verlies je namelijk een of meerdere voorspellingen, dan is je combi-bet geheel verloren. Het is daarom soms ook raadzaam om slechts een Single bet te plaatsen. Mocht je een enkele weddenschap willen plaatsen kan dit ook op meerdere wedstrijden. Je dient dan steeds opnieuw een nieuwe inzet te plaatsen voor je nieuwe voetbalweddenschap!