Online Bookmakers

Bookmakers bieden jou de mogelijkheid een weddenschap aan te gaan op een sportwedstrijd of evenement. De term Bookmaker is een kreet afkomstig uit Engeland. Wil jij een voetbalweddenschap aangaan, dan dien je eerst een account aan te maken bij een van de beschikbare online bookmakers. Een bookmaker wordt ook wel wedkantoor genoemd. Je kunt dit in Belgie zowel in een van de fysieke winkels doen, maar ook online. In een winkel vul je fysiek een formulier in en plaats je bij de kasse een weddenschap. Speel je online? Dan maak je een account aan en zet je vervolgens in op een wedstrijd naar keuze.

Voordeel van online spelen bij een bookmaker

Wil je een voetbalweddenschap online plaatsen, dan heeft dit vaak voordelen t.o.v. een fysiek wedkantoor. Een weddenschap plaats je op het internet bij een van de vele beschikbare bookmakers. Ook wel bekend onder de noemer online bookmaker of online wedkantoor. Je krijgt online vrijwel bij iedere bookmaker een interessante bonus, waarmee je een gratis weddenschap kunt plaatsen. Dit biedt als speler mogelijkheden voor een goede start. Aan deze bonussen zitten vaak wel enkele voorwaarden gebonden. Lees deze eerst goed door alvorens je een voetbalweddenschap aangaat!

Speel bij officiële bookmakers

Er is een ontzettend groot aanbod aan online bookmakers. Echter beschikt niet iedere bookmaker over de juiste en benodigde vergunningen en licenties. In Belgie is er een legale online gokmarkt, waardoor er een groot aanbod is in legale aanbieders. Wees verstandig en speel bij een legale aanbieder welke is goedgekeurd door de Belgische Kansspelcommissie. Hierdoor zijn jouw inzetten gegarandeerd en loop je geen onnodig risico!