Bookmaker kiezen

Gokken op voetbalwedstrijden doe je bij een bookmaker. Op de online gokken markt in Belgie zijn er veel verschillende online bookmakers beschikbaar waarbij je als klant een weddenschap kunt aangaan voor een sport en/of voetbalwedstrijd. Maar welke bookmaker is het meest geschikt voor jou? Daarom wijden we dit artikel aan het kiezen van jouw favoriete bookmaker!

Verschillen tussen de bookmakers

Je wilt een voetbalweddenschap plaatsen maar hebt nog geen account geregistreerd bij een bookmaker. Het is belangrijk om het grote aanbod aan bookmakers even grondig met elkaar te vergelijken. In België is het legaal om te gokken op voetbalwedstrijden, mits deze bookmaker in het bezit is van een licentie uitgegeven door de Kansspel Commissie in België. Deze licentie zorgt ervoor dat deze bookmaker onder streng toezicht staat en iedereen zich netjes aan de gestelde spelregels houdt.

Betrouwbaar overzicht online bookmakers

Voor een betrouwbare lijst aan veilige bookmakers verwijzen wij je door naar de website van VoetbalGokken.be, hier vind je een overzicht van online bookmakers welke veilig zijn bevonden voor de Belgische gokmarkt en welke tevens beschikken over een vergunning van de autoriteiten in België. Hieronder zie vind je een screenshot van het overzicht!

bookmakers overzicht voetbalgokken

Bonussen, betalingsopties en extra’s

Veel bookmakers bieden vele extra’s aan om jou als klant te verleiden bij hun te spelen. Denk aan spectaculaire inschrijfbonussen, die soms wel oplopen tot boven de 100 euro. Ons advies is: profiteer hiervan maar kies altijd voor een bookmaker die bij je past. Kijk ook naar betalingsopties en methodes en andere voorwaarden welke belangrijk zijn voor het spelen bij een bookmaker.