Voetbalwedden bij bookmakers

Wedden op voetbal is de laatste jaren behoorlijk in opkomst. En dat is eigenlijk niet zo vreemd. Want de wedstrijd wordt toch extra spannend als er geld mee te winnen valt.

Hoe begin je met wedden op voetbalwedstrijden?

Je wilt geld gaan inzetten op voetbalwedstrijden. Maar waar begin je dan? Allereerst is het belangrijk dat je je goed gaat verdiepen in het wedden op voetbal. Op Voetbalweddenschap.be hebben we alvast een aantal handige tips en strategieën voor je op een rij gezet. Daarnaast blijf je bij ons altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Al deze informatie helpt je om betere voorspellingen te doen.

Zodra je je goed hebt ingelezen, ben je klaar voor de eerste weddenschap.Een voetbalweddenschap of meerdere voetbalweddenschappen lopen tegenwoordig gewoon via een online bookmaker. En alle bookmakers werken met hetzelfde principe. Je moet je namelijk eerst registeren en daarna heb je de mogelijkheid om geld in je account te storten. Geld storten kan vaak eenvoudig met Mister Bancontact, iDEAL, creditcard of één van de bekende e-wallets. Als het administratieve deel geregeld is, kun je op zoek gaan naar een geschikte weddenschap. Misschien kies je wel voor een wedstrijd uit de Britse Premier League. Of zet je je geld toch liever in op de finale van de Champions League? Na het doorgeven van jouw voorspelling is het afwachten. Want als alles goed gaat, ga je met een mooie winst naar huis.

Kies een bookmaker die bij je past

We noemden ze net al kort: de online bookmakers. Nederlandse gokkers hebben de keuze uit tal van bookmakers. Zo kun je bijvoorbeeld een account aanmaken bij Unibet, Betfirst, Ladbrokes of Circus. Veel beginnende gokkers vinden het lastig om een keuze te maken. Dat komt doordat deze bookmakers in de basis sterk op elkaar lijken. Toch zijn er wel degelijk verschillen te ontdekken. Denk maar aan de bonus. Veel bookmakers hebben mooie welkomstbonussen klaarliggen voor spelers die een eerste storting doen. De hoogte van deze bonus kan behoorlijk uiteenlopen. Bij sommigen krijg je standaard een welkomstbonus van 25 euro terwijl anderen juist met een 100% bonus werken. Die 100% stortingsbonus kan je dus zomaar een extra bedrag van 75 of 100 euro opleveren.

Een ander belangrijk verschil is de opzet van de website. Hierdoor kun je bij de ene bookmaker waarschijnlijk gemakkelijker je weg vinden dan bij de andere. Je doet er dus verstandig aan om  de website van meerdere bookmakers te bekijken voordat je een account aanmaakt. Bekende bookmakers zoals Unibet en Betfirst beschikken allemaal over een officiële licentie van de Belgische Kansspelcommissie. Welke van deze bookmakers voor jou het beste is, hangt dus echt af van je persoonlijke voorkeur.

Zet geld in op competities uit de hele wereld

Voetbal is in de hele wereld populair. Elk werelddeel en elk land heeft weer andere toernooien en competities. En op veel van deze wedstrijden kun je gewoon geld inzetten. Van Europese competities tot Zuid-Amerikaanse competities en van de Champions League tot het EK Voetbal: de bookmakers hebben het allemaal. Daarnaast bieden ze ook verschillende soorten weddenschappen aan. Je kunt gaan wedden op de einduitslag, de topscorer, het aantal gele kaarten en nog veel meer. Bij de meeste bookmakers is het zelfs mogelijk om een live weddenschap aan te gaan. Door het grote aanbod zijn de voetbalweddenschappen interessant voor iedere gokker.